Portofoliul nostru

De-a lungul celor peste 15 ani de activitate în domeniul distribuției, am construit un portofoliu consistent de produse de calitate cu un raport calitate-preț just care să deservească condițiile clienților noștri B2B și care să trateze cu seriozitate nevoile clienților B2C. În prezent, portofoliul nostru susține ofertele a peste 500 de produse dintre cele mai diferite:

  • produse pentru raionul de grădină,
  • produse pentru raionul petshop,
  • produse pentru raionul de consumabile pentru casă
  • produse pentru copii

Am fundamentat, alături de partenerii noștri din peste 5 țări europene, relații de business de lungă durată, care deservesc cu seriozitate nevoile clienților noștri, încă de la cele mai mici detalii, bazată pe o expertiză specializată consolidată în toți acești ani de activitate. Am creat, alături de partenerii noștri, după prescripția clienților noștri, produse dintre cele mai variate, care s-au plasat în marile magazine fie în regim permanent, fie ca subiect în acțiuni promoționale care s-au bucurat de un mare succes în rândul clienților finali. Am răspuns mereu provocărilor care au survenit în magazine, fie pe parte de logistică, merchandising sau situații excepționale, și am oferit clienților noștri soluții optime personalizate pe fiecare caz, indiferent de circumstanțe. 

Ne-am construit portofoliul de produse studiind îndeaproape comportamentul clienților noștri, fiind mereu în contact cu aceștia și fiind receptivi la nevoile pe care le manifestă. Suntem flexibili în afaceri, ceea ce ne face un tip de wholesaler neconvențional care dă mereu finalitate promisiunilor. În ceea ce privește selecția de semințe, am construit sortimentul pe baza celor mai populare soiuri aclimatizate pe teritoriul României, pe care le-am împachetat în condiții optime cu unul din cele mai bune ambalaje cu barieră de umiditate existente pe piața de profil. Când am construit sortimentul de butași de trandafiri și arbuști fructiferi, ne-am dorit să punem la dispoziția clientului o întreagă colecție. Tratăm fiecare secțiune a portofoliul nostru cu foarte mare responsabilitate și ne dorim să o fructificăm și pe viitor.


 
Suntem deschiși mereu la a adăuga produse noi în portofoliu pentru clienții noștri, actuali și viitori. Pentru eventuale colaborări, nu ezitați să ne trimiteți intenția dumneavoastră pe office@agrocosm.ro.