Cine suntem noi?

De-a lungul timpului, AGROCOSM a creat împreună cu și pentru clienții săi brand-uri targetate pe nevoile diferitelor segmente de piață, dezvoltând astfel gama de bulbi și semințe hobby și profesional Agrocosm, gama de semințe Micul Fermier, colecția Kids Seeds și colecția premium de semințe, butași de trandafiri, butași de arbuști fructiferi, substraturi pentru plante și kit-uri de grădinărit Micul Grădinar.

SC AGROCOSM CONSULT SRL a fost înfințată în anul 2004 având ca direcții principale de activitate:

  • Ambalarea de semințe de legume și flori și comercializarea tuturor tipurilor de semințe și a materialului dendrologic;
  • Importul și distribuția en-gros a diferitelor clase de produse din gama non-food către marile rețele de hypermarketuri;
  • Importul și distribuția de hrană pentru pești, broaște, păsări, câini, pisici, rozătoare etc.

Firmă dinamică, fondată cu capital integral privat, SC AGROCOSM CONSULT SRL se regăseşte pe piaţa românească ca o companie care s-a implicat continuu în îmbunătăţirea activităţii pentru a atinge standardele necesare pentru a evolua. Este o companie românească actualmente cunoscută ca una din firmele în creştere din piaţa românească şi aceasta datorită „cărţii sale de vizită”: calitate, preţ, performanţă. În acest sens, are implementat sistemul de management al calității conform Certificatului Nr. 404 C SREN ISO 9001:2008.

De-a lungul timpului, AGROCOSM a creat împreună cu și pentru clienții săi brand-uri targetate pe nevoile diferitelor segmente de piață, dezvoltând astfel gama de bulbi și semințe hobby și profesional Agrocosm, gama de semințe Micul Fermier, colecția Kids Seeds și colecția premium de semințe, butași de trandafiri, butași de arbuști fructiferi, substraturi pentru plante și kit-uri de grădinărit Micul Grădinar.

A câştigat o piaţă la scara natională, nu printr-o politică agresivă de preţ, ci în primul rând prin calitatea produselor şi serviciilor oferite. Firma și-a propus ca produsele furnizate să fie la cel mai înalt nivel calitativ, oferind partenerilor săi produse cu ambalaje premium la un preț competitiv. Firma a investit în achiziționarea de mașini de ambalat automate cu sisteme proprii de cântărire și numărare a semințelor, dotate cu echipamente ce asigură productivitate mare.

Oferă produse cu personal calificat, asigurând fiecărui client certitudinea livrării produselor la un nivel calitativ similar cu cel oferit de firmele occidentale, dovadă fiind mărturiile clienţilor şi certificările obţinute.

Portofoliu de clienți este format în principal de următoarele companii și instituții din România și din străinătate: PROFI, SPAR, ARTIMA, INTEREX, MULTIPOL, PROCTER&GAMBLE, CARITAS AUSTRIA, LEONHARD WEISS GERMANIA, UNILEVER SOUTH CENTRAL EUROPE, REBU, ROSAL, ADPB SA, ADP sector 6, PREȘEDINȚIA ROMÂNIEI, CAMERA DEPUTAȚILOR, PARC INDUSTRIAL MIJA, HOTEL JW MARRIOTT, AGROZONE, MG MEDICAL, MG DENTAL, SINTOFARM, AFMEC CRAIOVA, magazine specializate în grădinărit, primării, administrații ale parcurilor și distribuitori autorizați în județele țării.

În scopul asigurării unei game complete de produse, firma noastră cooperează permanent cu diverse firme din ţară şi din străinătate în scopul realizării unei activităţi economice adaptate și orientate spre beneficiar în vederea ambalării produselor la un preț competitiv conform cerințelor specifice pentru dezvoltarea brand-urilor proprii clienților. Pentru viitor, firma îşi propune atât iniţierea de noi programe de colaborare cu parteneri interni și externi, dar şi lansarea unor noi linii de produse în raport cu cerințele din piața românească.

An de an, SC AGROCOSM CONSULT SRL caută să participe la cele mai mari târguri de grădinărit și tehnici agricole din România și din străinătate, precum: IPM Essen, Spoga & Gafa, Expo Flower & Garden etc., să-și completeze portofoliul de produse pentru sectorul de piață de grădinărit din România și să pună la dispoziția clienților de peste hotare produse „made în România”, făcând astfel cinste țării.

PROGRAM:
Luni – Vineri: 09 – 18
SEDIU:
Str. Arcului, nr. 3, Slatina, jud. Olt, CP230039
PUNCT DE LUCRU: Str. Ana Ipătescu, nr.1A, Dobroiești, Ilfov, CP077085
CUI: RO16914446
Cont Banca Transilvania
RO96BTRL07401202F13188XX

Autorizație de prelucrarea a semințelor și materialului săditor nr.: B08360BO
Autorizație de comercializare a semințelor și materialului săditor nr.: B083700C

Certificat SR EN ISO 9001:2008 – Pentru comerțul cu ridicata al produselor agricole brute: semințe, flori, plante. Activități specifice de ambalare semințe

EMAIL:
office@agrocosm.ro

COMENZI:
Tel: 0721 600 381
Tel: 0722 670 192
Fax: 0311 070 877

RELAȚII INTERNAȚIONALE:
0040 721 600 381