Termeni si conditii

Dacă folosiți site-ul www.agrocosm.ro  trebuie sa citiți si sa fiți de acord cu termenii si condițiile de mai jos.
AGROCOSM CONSULT SRL își rezerva dreptul de a modifica oricând aceste prevederi, fără o notificare prealabila.

AGROCOSM CONSULT SRL este înscrisa in Registrul Comerțului cu nr. J23/213/2022, având sediul social in localitatea DOBROESTI, str. Ana Ipătescu, nr 1A , județul Ilfov, telefon 0721.600.381 si email office@agrocosm.ro . Codul de identificare fiscala al societății noastre este RO 16914446

Informații personale

Sunteți de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Pe de alta parte, persoanele care nu se înregistrează, comandând fără înregistrare, trebuie sa ofere informațiile corecte, exacte si complete. Optând pentru înregistrare, va obligați sa ne furnizați corect numele, adresa si alte informații utile, iar daca nu va înregistrați, trebuise îndeplinite aceleași condiții referitoare la corectitudine si realitate. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale, sunteți responsabil pentru toate acțiunile care decurg din folosirea acestora.
AGROCOSM CONSULT SRL  nu poate fi făcută responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidențialitatea contului si parolei sale.
Daca vom constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desființa contul dumneavoastră.

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor fi utilizate de către AGROCOSM CONSULT SRL  pentru confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru AGROCOSM CONSULT SRL, iar daca dumneavoastră veți solicita, vor fi utilizate si pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise(SMS), posta sau alte mijloace de comunicare.

AGROCOSM CONSULT SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta cu modificările ulterioare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunța la cumpărare, fără penalități si fără invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului, conform INFORMATIILOR DE LIVRARE.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului www.agrocosm.ro ,  sau de a afecta performantele serverului pe care rulează site-ul www.agrocosm.ro , va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.agrocosm.ro si va începe cercetarea legala împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Preturi

Preturile produselor prezentate in site sunt exprimate in lei si includ TVA. Prețul de achiziție al produselor prezentat pe factura va fi același cu cel prezentat pe site la momentul efectuării comenzii.
Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel menționat pe site-ul www.agrocosm.ro .
In lipsa unei mențiuni, preturile pot fi oricând modificate.
De asemenea, preturile pot suferi modificări zilnice, in funcție si de evoluția cursului valutar anunțat de Banca Naționala a României.
Toata oferta si toate promoțiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

Livrarea produselor

AGROCOSM CONSULT SRL își rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor înainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clienților.

Livrarea pe teritoriul României este contra cost, si cade in sarcina clientului.
Nu se va accepta decât o adresa de livrare pentru fiecare comanda. Livrarea se va efectua in termenul de livrare confirmat la data validării telefonice a comenzii;
AGROCOSM CONSULT SRL își rezerva dreptul sa întârzie sau sa anuleze livrări ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de AGROCOSM CONSULT SRL care includ:
indisponibilitatea la producător, acțiuni guvernamentale,
impedimente de forța majora, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile, incendii, explozii, inundații, epidemii, greve.

AGROCOSM CONSULT SRL  își rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse greșit in baza de date, sau afișate greșit, livrarea nefiind încă efectuata.

Plata produselor

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Condiții se efectuează exclusiv la livrarea produselor.
Continuarea folosirii site-ului www.agrocosm.ro  presupune acordul cu acești Termeni si Condiții.

AGROCOSM CONSULT SRL este distribuitor autorizat de semințe de legume si flori
Autorizație de prelucrare a semințelor si a materialului săditor nr: B 08360BO
Autorizație de comercializare a semințelor si materialului săditor nr: B083700C

CERTIFICAT SR EN ISO 9001:2008- Pentru comerțul cu ridicata al produselor agricole brute: semințe, flori, plante.
Activități specifice de ambalare semințe .